Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
1.КАК ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА
-Може да я направите бързо като гост или да се регистрирате, като е необходимо потвърждение на мейл.
-Сесията е активна около половин час, след него продуктите не се пазят в количката.
-Четете описанието на продуктите, особено на печатите, някои от тях са с избираем шрифт или вид и е необходимо да го посочите по-късно в поле "Забележки".
-Ако имате специални изисквания за размер, шрифт, цветове и надписи на картички и елементи, моля, да го упоменете в поле "Забележки"
-АКО ИСКАТЕ ФАКТУРА НА ФИРМА ТОВА СЕ УПОМЕНАВА В ПОЛЕ "ЗАБЕЛЕЖКИ". НЯМА НАЧИН ПОРЪЧКА НАПРАВЕНА НА ЧАСТНО ЛИЦЕ И ИЗПРАТЕНА С ТАКАВА ТОВАРИТЕЛНИЦА ДА КОРЕСПОНДИРА С ФАКТУРА НА ЮРИДИЧЕСКО ЛИЦЕ.
2.НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
-по банков път на сметка на фирмата
-пощенски паричен превод
Във Връзка с Прилагане на Наредба № Н-18 на МФ за регистриране и отчитане на продажбите в търговските обекти чрез фискални устройства.
Ви Уведомяваме че на основание чл.3 ал.1 - Документът който получавате от куриерската фирма при получаването на стоките замества касовият бон.
АКО ИМАТЕ ФАКТУРА КЪМ ПОРЪЧКАТА, РОЛЯТА НА КАСОВА БЕЛЕЖКА Е ДОКУМЕНТА КОЙТО СПИДИ ИЛИ ЕКОНТ ЩЕ ВИ ИЗДАДАТ, ЧЕ СТЕ ПЛАТИЛИ.
3.СРОКОВЕ ЗА ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА
-За това, че поръчката е приета ще получите мейл.(проверявайте си и папка "спам")
-ВСИЧКИ РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ПРОДУКТИ В САЙТА НИ ЩЕ СЕ ИЗРАБОТЯТ СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС. ЗА ТОВА Е НЕОБХОДИМО МАЛКО ВРЕМЕ. ЗА КАРТИЧКИ И БИЖУТА С ВАС ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ ПО ТЕЛЕФОНА ДА СЕ УТОЧНЯТ ПОДРОБНОСТИТЕ, НО СРОКА НЯМА ДА Е ПО-ДЪЛЪГ ОТ 4 РАБОТНИ ДНИ. ДЕКУПАЖА ИЗИСКВА МИНИМУМ СЕДМИЦА. (възможно е продукта да е наличен, за това ще Ви се обадим)
- Всички печати се изработват за конкретната поръчка и срока е 4 работни дни. Ако е много спешно, моля пишете го в поле "Забележка". Ще Ви се обадим ЕДИНСТВЕНО, АКО ИМА ПРОБЛЕМ и нещо не е ясно.
-На мейла и при наличие на вайбър ще изпратим номера на товарителницата. От Еконт няма да Ви изпратят есемес (не го слагаме като опция, за да не се повишава цената)
4.ВСИЧКИ СПЕЦИАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ НА КЛИЕНТА СЕ ЗАПИСВАТ В ПОЛЕ "ЗАБЕЛЕЖКИ"
5. ДОСТАВКА
-Потребителят/клиентът носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, ТЪРГОВЕЦЪТ се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. ТЪРГОВЕЦА не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
- Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на ТЪРГОВЕЦА. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. В случаите когато от ТЪРГОВЕЦА са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката ТЪРГОВЕЦА не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
-При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.
-При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ТЪРГОВЕЦА се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
-Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед,
Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.
6.ВРЪЩАНЕ НА СТОКА
Съгласно Закона за защита на потребителите, клиентът има право да върне закупена онлайн стока в срок от 14 календарни дни след датата на получаване. Когато решите да върнете закупената от нас стока моля да ни уведомите за това решение по имейла.
-Връщаните стоки трябва да бъдат придружени с издадените за тях документи: стокова разписка, фактура
-Стоките трябва да бъдат в оригинална, ненарушена опаковка, неизползвани и в изправен търговски вид.
-Транспортните разходи по връшане на стоката са за сметка на клиента.
-Не се дължат никакви обезщетения, неустойки или други разходи с изключение на транспортните разходи за връщането на стоката.
-Клиента не е длъжен да уведомява търговеца, защо връща стоката.
-Възстановяването на парите се извършва в рамките на 3 работни дни след получаване на върнатата стока. Ако стоката е била платена с наложен платеж клиентът има право да посочи начинът на възстановяване на парите: банков превод или пощенски запис. Ако стоката е била платена с банков превод или дебитна/кредитна карта възстановяването на парите може да стане само с банков превод. Стоката не може да бъде върната с куриерска услуга наложен платеж.
7.ЛИЧНИ ДАННИ
Съгласно Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679 е необходимо Вашето съгласие за това, дали бихте искали да продължите да бъдете наши клиенти.Ако желаете да останете наши клиенти с натискането на бутона "Съгласен съм с общите условия", давате съгласието си да бъдем оператори на личните Ви данни.
В случай, че се отказвате за напред да сте наши клиенти, следва да ни информирате на имейл : migitopetrova@gmail.com, след което вашите данни ще бъдат заличени от нашия регистър КЛИЕНТИ.
Личните ви данни ще бъдат използвани само за посочената цел и няма да бъдат предоставяни на трети лица, без вашето изрично съгласие!

За съхранението на вашите лични данни сме приложили всички необходими защитни механизми, съгласно изискванията на регламента и спазваме Политиката си за поверителност.Към магазина >>