Как да поръчам

Можете да изберете един от двата варианта.
1. Чрез страницата. Можете да се регистрирате бързо и лесно, необходимо е потвърждение на регистрацията на имейл.Може да поръчате и като гост. Избирате "Добави" на продукта който сте харесали и той се добавя във Вашата кошница. По всяко време можете да проверите продуктите в нея, както и да коригирате количествата. Когато решите да купувате натискате бутона "Напред", необходимо е да попълните данните за поръчката. Самата поръчка ще бъде потвърдена на мейла който сте записали.
2. Можете да ни пишете на migitopetrova@gmail.com. Необходимо е да посочите името на продукта, броя който искате да закупите, както и точен адрес.
Поръчките се изпращат не по-късно от четири работни дни след заявяването им от страна на клиента. Изпращането от наша страна отнема от 1 до 4 работни дни, в зависимост от начина на доставка, който сте избрали и вида на продукта.
При покупка над 100.00 лв. доставката е безплатна до офис на Спиди или Еконт.
Поръчката е потвърдена с получаването на мейл. Ще Ви се обадим по телефона единствено, ако има проблем с артикулите или нещо не е ясно.
Моля, обърнете внимание на текста до картинките, когато поръчвате печати. Някои от тях са с избираем номер който трябва да посочите в поле "Забележки".
В поле "Забележки" трябва да посочите и данни на фирма, ако искате издадената фактура да е на нейно име.
При възникнали проблеми, моля пишете на migitopetrova@gmail.com или позвънете на телефон 0899983358
Имайте предвид, че Вашата сесия не е безкрайна и ако няма активност 1440 секунди, тя се прекратява и е необходимо отново да си пълните кошницата.

Към магазина >>